Lena Børre tekstil designer

Lena_Boerre_blog4

 

Fortæl lidt om dig selv:

Mit navn er Lena Børre. Jeg er udannet tekstil trykker på design skolen i Kbh. Jeg bor og arbejder samme sted på Østerbro. Jeg har 3 store børn.

Hvad er dit kendetegn:

Jeg har i mange år arbejdet i krydsfeltet mellem kunst og design i stor scala, i form af objekts, installation og udsmykning. Jeg elsker mønstergentagelse og den mangfoldighed som opstår ved skiftende farvekombinationer. Som tekstiltrykker er jeg meget optaget af tekstur, stoflighed og struktur. Farven er altafgørende for mig, da jeg gennem den fortæller min historie, særlig er kombinationen af farver vigtigt for spændingen og magien.

 

Lena_Boerre_blog9Lena_Boerre_blog7

 

Hvornår er du mest kreativ:

Det kommer når jeg mindst venter det . Aldrig når jeg metodisk sætter mig ved arbejdsbordet, ofte kan en fejl være et rigtig godt udgangspunkt til at komme ud af selvsvinget og være med til at bringe mig videre. De bedste resultater sker oftes i leg når det er de billigste materialer jeg har mellem hænderne.

 

Lena_Boerre_blog8Lena_Boerre_blog2Lena_Boerre_blog6Lena_Boerre_blog12

 

Et godt råd du vil give videre:

Prøv ikke at tro at du kan regne ud hvordan dit produkt skal se ud for at kunne sælges. Kunden vil altid helst have den ærligste vare fordi den er bedst. Find en makker som ikke ligner dig selv for meget, da der skal forskellige kompentencer til at drive en forretning.

Hvilken betydning har dit arbejdsrum for dig:

Det er et rum som jeg opholder mig i hver dag derfor er det vigtigt at der er rart og fungerer. Det skal ånde fred og der skal være rimelig orden det skal kunne indbyde til endnu en dag uden for mange unødige forstyrrelser. Jeg har naturligvis en drøm om at kunne åbne min værksteds dør ud til en eng, men sådan er det ikke pt.

 

Lena_Boerre_blog11.jpg