RUST&KAFFEN

Rust&kaffeblog_1

 

Fortæl lidt om dig selv: 

Jeg er 52 år, gift med Gitte, vi har 3 piger i alderen 12,13 og 14 år (sammenbragte :-)). Desuden har vi vores Golden Retriever Tikka på 4 år. Vi bor i et lille rækkehus i Greve, som vi elsker at bo i. Jeg cykler en del, og til sommer skal jeg cykle til Malaga sammen med en god ven Rolf, det bliver det vildeste eventyr.

Hvorfor Amager: 

Var faktisk en tilfældighed at det blev Amager, hvis man ellers tror på tilfældigheder. Jeg har tilbragt det meste af mit liv på Amager. Født her, og boede de første ca 8 år af mit liv her. Flyttede derefter til Valby. Startede som 18 årig i SAS i lufthavnen, og var ansat der indtil for 2 1/2 år siden. Så da jeg skulle kigge på egnede lokaler til min kaffebar, og fandt dette lokale her på Amager, ja så var jeg ikke tvivl.

 

Rust&kaffeblog_3Rust&kaffeblog_6

 

Hvornår og hvordan opstod ideen til Rust og Kaffen: 

Det var i virkeligheden en lang proces. Jeg sagde op i SAS 3 gange. De 2 første gange blev jeg spurgt om jeg ville blive, som jeg sagde ja tak til. Allerede 1. gang jeg sagde op, og det var i 2010, drømte jeg om at have min egen lille kaffebar. 3. gang jeg sagde op, ville jeg slutte i SAS.Efter at have gået rundt om mig selv i 4 måneder, efter jeg stoppede, tog jeg beslutningen, udfra devisen “hvad er det værste der kan ske ved at åbne en kaffebar” siden har jeg ikke set mig tilbage 🙂

Hvordan ser din hverdag ud: 

Jamen den er hektisk, i et meget afslappet miljø 🙂 Jeg møder i kaffebaren ca kl 0830, og går igen kl 1830. Derimellem er det bare et fantastisk sted at opholde sig.Tænk at få lov til at være fysisk et sted, hvor stemningen er let og folk er glade. Jeg har tilgode at møde en sur kunde, og det tilskriver jeg en stor del af den stemning du møder når du træder ind i min kaffebar.
Så er der alt det andet kedelige, som bare skal laves 🙂 indkøb der skal foretages, regnskab, løn der skal afregnes, regninger der skal betales, tale med sælgere osv osv. Men som sagt, alt er en fryd i dette miljø 🙂

 

Rust&kaffeblog_2Rust&kaffeblog_5Rust&kaffe-4

 

Kan du forklare hvad Nabo-Kaffe går ud på: 

Nabo Kaffe er i al beskedenhed det fedeste koncept. Ideen var, at skabe en form for tilknytning til kaffebaren, der hvor det blev naturligt at gå hen når du skal have en god kop kaffe med på vejen. Og enkel er den også. Du melder dig ind med din email, via et link på min ipad (tager 8 sek), skriver dit navn på dit medlemskort, og hænger kortet op på en af de 3, snart 4, tavler der hænger her. Når du er medlem af kaffeklubben,” Danmarks Hyggeligste Kaffeklub” som vi kalder den, får du en To-Go kaffe for en flad pris på kr 25, uanset hvilken type kaffe du foretrækker. Vi er allerede over 250 medlemmer, og der kommer ca 25 flere til hver uge. Folk synes det er vildt hyggeligt at have sit navn hængende på een af tavlerne.

2 råd til andre iværksættere: 

Spørg og hold ud!
Jeg havde stor glæde af, at gå rundt til andre kaffebarer og cafeer og spørge ejerene om råd. Du vil blive overrasket over hvor villige folk er til at dele ud af deres viden. Jeg fortryder faktisk, at jeg ikke spurgte mange flere.

Hold ud, for det er vildt hårdt! En arbejdsuge på 70+ timer tærer på krafterne. Og hold fast i konceptet er også et råd. Tro på det fuldt ud, juster småt undervejs hvis noget ikke giver mening, men vær tro mod dit koncept.
De fleste af os mennekser, elsker at komme hen et sted hvor alt er genkendeligt.

RUST&KAFFEN

 

Rust&kaffeblog_7

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.