Jeanette Uldall

Jeanette-111

 

Hvornår er du mest kreativ:

Jeg er faktisk i det kreative rum hele tiden, synes jeg. Jeg “ser” meget når jeg er ude i byen, i parken, på cafe mm. Jeg synes det er vildt spændende at kigge på alt omkring, og bruge forme og farver i mine billeder.

Hvordan startede du:

Jeg begynder med at finde de farver jeg gerne vil have billedet skal indholde, så stiller jeg dem frem på mit maler bord, også i gang. Lige for tiden

 

Jeanetteuldall_2Jeanette-100Jeanette-106_1Uldall_5Uldall_4Jeanette-110

 

Hvor henter du din inspiration:

Fra alt, en buks, en jakke, mode blade…

Hvor ser du dig selv om 5 år:

Jeg vil meget gerne have et galleri her i Danmark, har et i Oslo, Galleri Nobel. Jeg vil gerne have et underviser job, hvor jeg kan få lov til at give det kreative videre. Jeg holder selv kurser i mit atelier i København, men jeg vil altid male og være kreativ, sådan er det. Så kunne jeg godt tænke mig et atelier ved min kærestes sommerhus, hvor jeg kunne stå og male i flere uger, i ro og bare være i det. Det ville gøre mig rigtigt glad. Men at leve af min kunst er mit mål resten af livet.

Hvordan holder du dig motiveret:

Det er jo det jeg brænder for, det er mig! kunsten…så det er ikke så svært. Og hver gang jeg sælger et billede, bliver jeg bare så stolt og glad, det er motiverende.

Jeanette Uldall

 

Uldall31

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.